Hívjon minket: +36-20/221-3696
3100 Salgótarján, Medvesi u. 9. Térkép:
E-mail címünk: medveshotel2015@gmail.com

Szoba információk

A Medves Hotel 50 szobával rendelkezik. Az első két emeleten többségében erkélyes szobák, míg a tetőtérben 14 remek kilátással bíró szoba található. A szobákhoz zuhanyfülkés fürdőszoba tartozik. Vendégeink számára mindhárom szinten rendelkezésre áll hűtőszekrény, valamint mikrohullámú sütő. Szobáink rendezettek, kényelmesek, kiválóan alkalmasak vendégeink, csoportjaink nyugodt pihenésének biztosítására. Mindegyike hangulatot áraszt, s a Medves egésze élményt nyújt az Önök és számára.

Kétágyas szobáink

Szobáink többsége 2 fő részére nyújt kényelmes elhelyezést. Ezek a szobák előtérből, zuhanyzóval rendelkező fürdőszobából és a szobából állnak. Az első két emeleten a szobákhoz erdőre és parkra néző erkély is tartozik. Ebben a szoba típusban szükség esetén 1 db pótágy helyezhető el. A szobákban televízióval felszereltek.

2X2 ágyas szobáink

Ebből a szoba típusból 4 db áll vendégeink rendelkezésére, melyek közül 2 db az első emeleten, 2 db pedig a második emeleten található. A 2×2 ágyas szobák tulajdonképpen két szobából állnak, melyek ajtó nélkül egy közös előtérből nyílnak. Mindkét szoba helység két ágyas, általában az egyikben francia ágy, míg a másikban 2 db szeparált ágy található. A két szobarészhez egy közös előtér, egy zuhanyzóval rendelkező fürdőszoba, egy gardrobe helység, valamint mindkét szoba részhez egy parkra néző erkély tartozik.
Ebben a szoba típusban szükség esetén 1+1 db pótágy helyezhető el, illetve van lehetőség egy – általunk ingyenesen biztosított kiságy – elhelyezésére.
A két szoba rész közül az egyikben televízió található.

Négy ágyas szoba

Ebből a szoba típusból csupán 1 db áll vendégeink rendelkezésére az épület harmadik emeletén. E szobánk a két ágyas szobákhoz képest dupla méretű, mely alap esetben 4 fő részére nyújt elhelyezést. Ideális akár több gyermek elhelyezésére is. A szobában 4 db szeparált ágy található, de ezek összetolásával francia ágy is rendelkezésre állhat. A nagyméretű szobához egy előtér, egy zuhanyzóval rendelkező fürdőszoba, egy gardrobe helység tartozik. A szobában televízió található.

  

Szobáink kialakításuktól függetlenül alkalmasak bármilyen célból hozzánk látogató Vendégeink elhelyezésére: legyen az céges rendezvény, lakodalom vagy éppen osztálykirándulás! A Medvesben mindenki kényelemre talál!

 

További szobáinkról készült képekért kattintson IDE!