Hívjon minket: +36-32/898-016
3100 Salgótarján, Medvesi u. 9. Térkép:
E-mail címünk: foglalas@medveshotel.hu

Szoba információk

A Medves Hotel 50 szobával rendelkezik. Az első két emeleten többségében erkélyes szobák, míg a tetőtérben 14 remek kilátással bíró szoba található. A szobákhoz zuhanyfülkés fürdőszoba tartozik. Vendégeink számára mindhárom szinten rendelkezésre áll  hűtőszekrény, valamint mikrohullámú sütő. Szobáink rendezettek, kényelmesek, kiválóan alkalmasak vendégeink nyugodt pihenésének biztosítására. Mindegyike hangulatot áraszt, s a Medves egésze élményt nyújt az Ön számára.

DSC_5485

 

 2 ÁGYAS SZOBÁINK

Szobáink többsége 2 fő részére nyújt kényelmes elhelyezést. Ezek a szobák előtérből, zuhanyzóval rendelkező fürdőszobából és a szobából állnak. Az első két emeleten a szobákhoz erdőre és parkra néző erkély is tartozik.

DSC_5596

A szobákban televízió található, mely a földi sugárzású adók vételére alkalmas. Ebben a szoba típusban szükség esetén 1 db pótágy helyezhető el.

DSC_5611

 2X2 ÁGYAS SZOBÁINK

Ebből a szoba típusból 4 db áll vendégeink rendelkezésére, melyek közül 2 db az első emeleten, 2 db pedig a második emeleten található. E szobáink elsősorban családok részére biztosít remek szállás lehetőséget. A 2×2 ágyas szobák tulajdonképpen két szobából állnak, melyek ajtó nélkül egy közös előtérből nyílnak. Mindkét szoba helység két ágyas, általában az egyikben francia ágy, míg a másikban 2 db szeparált ágy található. A két szoba részhez egy közös előtér, egy zuhanyzóval rendelkező fürdőszoba, egy gardrobe helység, valamint mindkét szoba részhez egy parkra néző erkély tartozik.

DSC_5589

A két szoba rész közül az egyikben televízió található, mely a földi sugárzású adók vételére alkalmas. Ebben a szoba típusban szükség esetén 1+1 db pótágy helyezhető el, illetve van lehetőség egy – általunk ingyenesen biztosított kiságy – elhelyezésére.

CSALÁDI APARTMAN

Családi apartmanunk a Medves legfiatalabb szoba típusa, a mai napig csupán 1 db került kialakításra. Mint a neve is mutatja, a szoba kialakításakor a gyermekekkel érkező családok igényeit igyekeztünk kielégíteni. E szobánk egy nagyméretű szobarészből, egy nappali részből és egy zuhanyzóval rendelkező fürdőszobából áll. A nappali részben egy ülőgarnitúra került elhelyezésre.

4 ÁGYAS SZOBA

Ebből a szoba típusból csupán 1 db áll vendégeink rendelkezésére az épület harmadik emeletén. E szobánk a két ágyas szobákhoz képest dupla méretű, mely alap esetben 4 fő részére nyújt elhelyezést. Ideális akár családok, akár több gyermek lehelyezésére is. A szobában 4 db szeparált ágy található, de ezek összetolásával francia ágy is rendelkezésre állhat. A nagyméretű szobához egy előtér, egy zuhanyzóval rendelkező fürdőszoba, egy gardrobe helység tartozik. A szobában televízió található, mely a földi sugárzású adók vételére alkalmas.

DSC_5600

APARTMAN

2 db apartmanunk 2 fő részére nyújt elhelyezést, ám a két ágyas szobáinkhoz képest dupla alapterületű, így sokkal kényelmesebb elhelyezési módként vehető igénybe vendégeink számára. Ideális azok számára, akik nagy helyen, nagyon kényelmes elhelyezést kívánnak igénybe venni. A szobában egy nagymérető nappali rész található, melyben egy ülőgarnitúra, egy fésülködő asztal, egy földi sugárzású adók vételére alkalmas nagyképernyős televízió készülék és egy épületen belül használható telefonkészülék található. A szobában hangulat fény kapcsolására is lehetőség van.

Medves hotel (62)

 

A nappalihoz egy francia ággyal berendezett hálófülke, egy bőröndök elhelyezésére is alkalmas beépített szekrénnyel ellátott előtér, egy zuhanyfülkés fürdőszoba, valamint egy dupla méretű, parkra néző erkély kapcsolódik.

Medves hotel (61)

Apartmanunkban akár 2 db pótágy vagy kiságy is elhelyezhető, ám ez esetben a különösen kényelmes elhelyezést biztosító szoba nagyrészt elveszti ezen tulajdonságát.

 

Bármilyen kérdés esetén állunk szíves rendelkezésére! Küldje el nekünk üzenetét IDE kattintva! >>>