Hívjon minket: +36-20/221-3696
3100 Salgótarján, Medvesi u. 9. Térkép:
E-mail címünk: medveshotel2015@gmail.com

Ajánlat egyházi közösségek és gyülekezetek számára

Nagycsaládos üdülés vagy csoportos kirándulás? Akkor közösségének a Medves Hotel az ideális választás!

A szállodánk tökéletes helyszín családos üdülések megszervezésére. Az épületben két- ill. négyágyas szobával várjuk vendégeinket, amely lehetőséget biztosít akár egyidejüleg 100-120 fő elszállásolására is. Rendelkezünk osztott, 2×2 ágyas szobával is, így a szülők és a gyermekek akár külön légtérben is kényelmesen lehetnek.

Amennyiben kisgyermekkel érkeznek, bababarát eszközökkel tudjuk segíteni Önöket, amelyeknek az igénybevétel díjmentes (utazóágy, etetőszék, pelenkázó, stb.).

Szabadidőben a hatalmas parkunkban tölthetik idejüket, uszodánkban strandolhatnak, emellett pedig sportolási lehetőségek várják Önöket a tornatermünkben.

A sportpályák, a tornaterem, sporteszközök és az uszoda díjmentes használatával felhőtlen kikapcsolódást kívánunk biztosítani kicseknek és nagyoknak egyaránt.

Rendkívül ideális helyen található szállodánk, kiindulva néhány kilométerre található a Salgó vára, a szlovák határ mentén pedig a Somoskői vár, nem messze a világörökségi oltalom alatt álló Hollókő, de a környéken is számos kulturális és ökológiai érték, természeti látványosság és az ezekre épülő turisztikai szolgáltatás várja az érdeklődőket.

Szintén egy karnyújtásnyira található Közép-európa legnagyobb bazalt-fennsíkja, vagy épp az édesvízi medúzákkal tarkított Közép-bányató.

A vidék bővelkedik természeti értékekben, tanösvényekben, kerékpár- és gyalogostúra útvonalakban. Szállodánk pedig fedett uszodájával teljes kikapcsolódást kínál minden korosztály számára.

Jelszavunk: Nálunk mindenki számít!

Referenciaként említenénk egy 2019. nyarán érkezett csoportot, egy zsidó közösséget – akik minket választottak egy nemzetközi találkozójuk helyszínéül. A világ minden tájáról érkeztek hozzánk, és az itt eltöltött egy hétről egy kedves videót állították össze.

A videót, és benne szállodánkat, ITT tekinthetik meg!

Ennek kapcsán megjegyeznénk, hogy a kóshersági előírásoknak megfelelve, éttermünk minősítést kapott. Az egyedi kívánalmaknak is képesek vagyunk megfelelni!

A közösségi csoportok esetén egyedi, kedvező árakon tudjuk biztosítani a szállást. Ideális helyszín vagyunk egyházi csendes hét, konferencia, családi hét vagy találkozó lebonyolítására is. Előszeretettel választanak minket gyülekezetek, református szervezetek, egyházak.

Közösségi tereinkben (20 fős, 80 fős és 100 fős konferenciatermek) kötetlen beszélelgetésekre, elmélkedésekre is lehetőséget teremtünk.
Sok szeretettel várjuk a természet szerelmeseit is: számtalan túralehetőség és kiránduláshelyszín várja a Karancs-Medves tájvédelmi körzetében. Források, várak, különleges természeti képződmények, egyedülálló értékek várják az ide látogatót. Tekintve, hogy az erdő középen helyezkedik el szállodánk: nem ritka, hogy nyuszi ül a fűben!

 
Csoportos áhitat ajánlat
 

 

        8.900 Ft/fő/éj, *

(szállásár: 6.000 Ft, reggeli: 1.300 Ft,
              vacsora: 1.600 Ft)


mely során mindezekben része lehet:

♦ szállás 2 vagy 4 ágyas, fürdőszobás szobákban
♦ félpanziós ellátás turista menüsorral**
♦ szolgáltatásaink ingyenes használata
♦ hangulatos erdei légkör
♦ változatos kirándulási lehetőségek
♦ izgalmas látnivalók
♦ segítség a programok megszervezésében


Kérjen ajánlatot ITT!

Csoportos árunk minimum 25 fős foglalás esetén érvényes!
** Lehetőségük van ebédet is igényelni, ez kétfogásos menüből áll, és ára pedig 1.700 Ft/fő. 

Kérjük a csoport tervezett létszáma, korosztályi összetétele és tervezett ellátás alapján kérjen egyedi ajánlatot! 60 fő felett további kedvezményt biztosítunk!

Kizárólagosságra is tudunk lehetőséget biztosítani – megfelelő létszám és megállapodás alapján!