Hívjon minket: +36-20/221-3696
3100 Salgótarján, Medvesi u. 9. Térkép:
E-mail címünk: medveshotel2015@gmail.com

Edzőtábor, ami minden igényt kielégít – SPORTÁGTÓL FÜGGETLENÜL

A Medves Hotel jó választás lehet különféle edzőtáborok részére, hiszen helyben található tornaterem többféle sportág számára is megfelelő edzésfeltételeket biztosít. Mindemellett friss levegő, hangulatos környezet is segíti az edzőtábori munkát. Rendelkezünk kültéri bitumenes résszel, füves területtel is.
A tornaterem az objektumon belül található, fűthető, mozgásérzékelőkkel felszerelt, természetes és mesterséges megvilágítással.
Tornacsarnokunkban 16,5×12 m méretű, sportborítással ellátott küzdőtér áll a játékosok részére. A teremben 2,5 m magasságban felszerelt kosárlabda palánk, kézilabda kapu, kisméretű futball kapu, bordásfalak kerültek elhelyezésre. Lehetőség van továbbá tollaslabda és röplabdaháló kifeszítésére, ping-pong asztal felállítására is.

Ideális táborhely felnőtteknek, gyerekeknek

Ha a legfontosabb szempont a víz közelsége, akkor Medves minden szempontból ideális választás lehet nyári táborok részére. Uszodánk 12×9 méter méretű, így valódi úszásra, valós sport tevékenységre is alkalmas. Mélysége 120 cm, ami pont az a mélység, mely az úszók testmozgását nem korlátozza, ám lehetőséget teremt már az iskoláskorú gyermekek számára is a veszélytelen pancsolásra. A medence forrásvízzel kerül feltöltésre, melyet 20-25 fok hőmérsékletűre fűtünk. Uszodánk a nyári időszakban, május 1. és szeptember 30. között várja kedves vendégeinket.
A teljesen felújított épület nagyon kellemes környezetet kínál, tágas szobák, rugalmas személyzet várja a Medves Hotel csoportjait egy felejthetetlen, pozitív feltöltődést kínáló nyári táborra.

Sportkluboknak különösen előnyös a regenerálódásra, a fárasztó edzések utáni kikapcsolódásra.

A Medves Hotel egy speciálisan sport táboroknak, edzőtáboroknak kialakított helyszín, nagyon kedvező áron rengeteg sportlétesítménnyel, teremmel, pályákkal várja az edzőtáborozni vágyókat!

Megtekinthetnek egy pár képet, mely alapján látható, hogy minden igényt képesek vagyunk kielégíteni, legyen az tánctábor, erőnléti edzési programok, vagy egyéb aktív sportolás – ITT

Rendelkezünk továbbá három különteremmel (20 fős, 80 fős, 100 fős), így csapatépítésre, eligazításra, díjkiosztásra, stb. is felkészültünk! A 80 fős különterem parkettás, így egyszerre több csoport igényeinek is képesek vagyunk zökkenőmentesen megfelelni.
Az étkezés helyben megoldott, hiszen éttermünkben a legkülönfélébb speciális diéták teljesítésére is törekszünk!
A helyszín maga a történelem, a várak övezte, bányászati központ egyik fő helyszíne – mindemellett immáron tájvédelmi terület, rengeteg heggyel, erdőkkel és forrásokkal tarkítva. Nálunk szó szerint a csapból is forrásvíz folyik, és bármikor találkozhat szarvasokkal, őzekkel… A nyuszi ül a fűben nálunk valóság!

 Az épület átalakításának és felújításának köszönhetően egy kiváló táborhely jött létre, amely egész évben várja a táborozókat!
A kirándulásszervezés területén szerzett több éves tapasztalat, valamint számtalan sikeres esemény lebonyolítása az ékes bizonyítéka annak, hogy mi már tudjuk, mi tesz igazán emlékezetessé és felejthetetlenné egy céges összejövetelt vagy egy edzőtábort. Rutinunknak és nyitottságunknak köszönhetően nálunk még a legegyedibb, leginkább személyre szabott sportesemények is gördülékenyen, zökkenőmentesen zajlanak. Legyen szó klasszikus edzésekről, hagyományos labdarúgásról, kötetlenebb harcművészetről, táncről vagy úszásról, számunkra az igényesség és a minőség minden tekintetben kulcsszerepet játszik: színvonalas felszereltség, kiváló konyha, esztétikus dekoráció és felkészült, udvarias személyzet gondoskodik a vendégek kifogástalan szórakozásáról.

Legfőbb előnyeink

 • Nagy befogadóképesség. Tornatermünk tágassága mellett fontos megemlíteni, hogy szállodánkban 100-120 fő kényelmes elhelyezésére van lehetőség, pótágyak nélkül! Két- ill. négyágyas szobáink mind felszereltek fürdőszobával, síkképernyős televízióval.
 • Technikai felszereltségünk is kifogástalan: tornaterem – eszközökkel, uszoda, szauna, biliárd, csocsó, darts… Külön felhívjuk a figyelmüket arra, hogy saját tatamival is rendelkezünk – így a közelharc szerelmeseinek is állunk rendelkezésre!
 • Vendégeink kedvükre választhatnak menza jellegű étkezés és tájjellegű, házias ételekből összeállított ellátás közül, mely minden esetben éttermünkben történik, pincéri felszolgálással. Konyhánkról pedig csak annyit: 2019. nyarán szállodánk adott otthont egy nemzetközi zsidó találkozónak, és kosher minősítést kapott! A találkozóról drónvideó is készült – tekintve, hogy a világ minden tájáról jöttek vendégek. Amennyiben kíváncsi rá, kattintson IDE
 • Szállodánk Salgótarjánban, jól megközelíthető helyen található, ingyenes parkolással.
 • Elsőrendű szolgáltatást nyújtunk elérhető áron.

Ha tökéletes helyszínt keres edzőtáborához, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Árainkat alacsonyan, viszont szolgáltatásainkat a magasan tartjuk.

Akik minket választottak:

 

Erdei Zsolt, becenevén “Madár” egykori félnehézsúlyú és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok. A Magyar Ökölvívó-szakszövetség elnöke. – Edzőtábor.

 

 

Dr. Lázár László, személyvédelmi szakember és oktató. Izraelben szerezett Instruktori diplomát. Több mint 30 éves kimagasló teljesítményt ért el a személyvédelemben és a különböző harcművészeti területeken. 6 dan diplomával rendelkező Ju Jitsu mester, a szövetség kelet-európai elnöke. Az IBSSA elismert mester oktatója. – Kiképző tábor.

 

A Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalom (HEGYEM), ahol a hátrányos helyzetű családok gyermekeit saját oktatási modell szerint patronálják, amely segít a lelki-testi egészség megteremtésében és fenntartásában. – Az első képen található cikkrészlet a SportTime szabadidőmagazin 2015/4 augusztus-szeptemberi száma. – Edzőtábor.

 

A teljesség igénye nélkül – nálunk edzőtáboroztak: Alba Öttusázók, Bajnai Kick-Box is.

 

Ez még nem minden!

Amennyiben a sportegyesülete vagy klubja nem tartozik azon csapatok közé, akik sportágainak alkalmas Hotelünk, akkor is kínálunk lehetőséget a számukra:

Mivel már korábban is igényt tartottak rá a Vendégeink, így szakember segítségét is elfogadtuk a programkínálat bővítése céljából.

 • Túravezetés és éjszakai túrák
 • Szalonnasütés, tábortűz
 • Közösségépítő feladatok
 • Zenés retro kvízjáték
 • Kalandozás a zene világában
 • Mesejátékok
 • Íjászverseny
 • Kalandozás a digitális világban
 • Játékos tudáspróbák
 • Vidám csapatépítő tréningek
 • Vakfoci
 • Szabadulószoba
 • Floorball, stb.

De! Egyedi ajánlatkérésnek is eleget teszünk!

Néhány különleges kép bemutatóul:

Amint az látható, a szállodánk tökéletes EDZŐTÁBOR- és CSAPATÉPÍTÉSI HELYSZÍN!

Az animátor: Szabó Péter

A szolgáltatása felára:

 • első órában 15.000 Ft
 • következő órától 10.000 Ft/ óra

Amennyiben bármely programmal kapcsolatban érdeklődni szeretne, keresse Pétert bizalommal: 06 (20) 562-4389.

Mindemellett ne felejtkezzünk meg arról, amit a Medves Hotel kínál:

Szállás

6.000 Ft / fő / éj

A szobáink két- ill. négyágyas szobák. Minden szobához tartozik fürdőszoba. Idegenforgalmi adó – 18 éven felülieknek 200 Ft / fő / éj.

A szobatükröt ITT találja, így lehetősége nyílik a csoport tagjait beosztani!

Étkezés

Áraink:

AZ ELLÁTÁS TÍPUSA TÁJJELLEGŰ MENÜSOR MENZA JELLEGŰ MENÜSOR
Reggeli 1. 600 Ft/fő/éj 1. 300 Ft/fő/éj
Ebéd 2. 900 Ft/fő/éj 1. 700 Ft/fő/éj
Vacsora 2. 650 Ft/fő/éj 1. 600 Ft/fő/éj

 Egységes menüsor, kifejezetten az Önök igényeire szabva – éppúgy mint otthon!

Természeten a különleges igényeket is teljesítjük – legyen az gluténérzékenység, cukorbetegség, stb. Az étkezések étteremben történnek, pincéri felszolgálással.

És végül minden szolgáltatásunk használata grátisz – a nap bármely szakaszában!

Reméljük ajánlatunk felkeltette érdeklődését, és minket választanak aktív pihenésük helyszínéül!
Vagy épp ezer kérdése merült fel a fentiekkel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az Ön személyes kapcsolattartója:

Galamb Zsuzsanna
Medves Hotel Recepció
 

Telefon: 06 (20) 221-3696
Email: medveshotel2015@gmail.com
Web: www.medveshotel.hu
Cím: 3100 Salgótarján, Medvesi u. 9.