Hívjon minket: +36-32/898-016
3100 Salgótarján, Medvesi u. 9. Térkép:
E-mail címünk: foglalas@medveshotel.hu

Bemutatkozik a hotel

A Medves Hotel Európa legmagasabb fennsíkjának a peremén, szurdokvölgyek ölelésében, árnyas bükkösök közelében és lefutó patakvölgyek mentén található. A környék a természeti adottságoknak köszönhetően kiválóan alkalmas túrázásra, valamint kirándulások szervezésére. A környék elkápráztatja a csupán pihenni vágyókat is az érintetlen vadságával és szépségével.

Túra

Érezze Ön is személyesen ezt a hangulatot!

A Hotel a Medves-fennsík déli letörésén egy hat hektáros park közepén található. A park északi oldalán található évszázados bükkös soha nem állt erdészeti művelés alatt, ez adja meg a valódi érintetlenségét. A parkot természetes élőhelyként népesíti be számos madárfaj, de kedvelt a mókusok körében is. A hotel területe három oldalról erdőkkel övezett, így akár az erkélyekről sem ritka, hogy szarvasokat, őzeket, és rókákat láthatunk. A szálloda közvetlen természeti környezete miatt a városból érkező vendégeink újra felfedezhetik, hogy milyen érzés madárcsicsergésre ébredni.

Salgóvár

A Medves Hotel egyediségét a hegyvidéki környezetnek köszönheti, melynek az országban alig akad párja. A természeti látványosságok, valamint az érintetlen környezet, melyek a hotelt körbeveszik olyan páros alkotnak melynek hatására teljesen elfelejtheti a mindennapok körforgását.

Medves fennsík

A Hotel rendelkezik a wellness élményhez elengedhetetlen szolgáltatásokkal, melyek az Ön kényelmét és kikapcsolódását szolgálják, azonban ezekhez a szolgáltatásokhoz nálunk már két csillagos áron hozzáférhet.

Uszoda

A Medves Hotel élményt kínál az Ön, valamint a családja számára egyaránt. A barátságos személyzet és a közvetlen kiszolgálás az egyedi környezetet még barátságosabbá és kellemesebbé teszi. A vendégeink számára igyekszünk felejthetetlenné tenni az itt eltöltött napokat.

Biztosítunk mindent, ami a jó hangulathoz kell.

Kérdése van? Küldje el nekünk üzenetét IDE kattintva, örömmel válaszolunk!