Hívjon minket: +36-20/221-3696
3100 Salgótarján, Medvesi u. 9. Térkép:
E-mail címünk: medveshotel2015@gmail.com

MEDVES HOTEL - VENDÉGLÁTÁS, RENDEZVÉNYSZERVEZÉS MEGOLDÁS KÖZPONTÚAN

Éttermünk széles körű éttermi, vendéglátási kínálattal várja Önöket. Akár utazási, üdülési célból érkezik hozzánk, akár rendezvényét szeretné igényesen lebonyolítani, a Medves Hotelben megteheti mindezt. Konyhánk házias ízekkel, éttermünk barátságos kiszolgálással tesz meg mindent azért, hogy Önök kellemes napokat tölthessenek nálunk.
Minden rendezvényt teljesen egyedi módon, az Önök elképzeléseinek leginkább megfelelő módon szervezünk meg. Ebből fakadóan árajánlatot is minden kedves vendégünk számára egyénileg, személyre szabva készítünk el.

A Medves Hotelben az igényeik alapján többféle vendéglátásra alkalmas helyszínt tudunk ajánlani. Azt, hogy az Önök programjainak, étkezéseinek mi biztosítaná a legmegfelelőbb helyszínt, azt kizárólag az elképzeléseik határozzák meg.

Csoportos rendezvényeink fő színhelye:

A helységben akár 120 fő számára is helyet tudunk biztosítani, akár étlapról kíván étkezni, akár rendezvényt kíván lebonyolítani. A helységben a létszámtól és az Önök elképzeléseitől függően többféle asztal elrendezést is tudunk biztosítani.

Étlapunk széles körben kínálja a palóc étel specialitásokat, séfünk igazi házias ízekkel várja Önöket.

Specialitásainkról ITT olvashat!

A felszolgált ételekhez finom borokat, pálinkákat, üdítőket tudunk ajánlani.

Éttermünk reggel 8 és este 10 óra között áll rendelkezésére. Rendezvények esetében a nyitva tartás egyéni megbeszélés alapján kerül meghatározásra.

Nagy külön terem

Helységünk akár 100 fő számára is helyet tudunk biztosítani. Egy nagy terem, mely esetében szárnyalhat a képzelete, hogy milyen rendezvényt szeretne lebonyolítani benne. Berendezhetjük asztalokkal, székekkel, de hagyhatjuk üresen is, hogy Önnek legyen helye lebonyolítani bármit. A külön teremhez tartozik egy nagy alapterületű terasz is.
Önöknek csupán kitalálnia kell, a megvalósítás már a Medves dolga!

Kis külön terem

Egy diszkrét helység, mely maximum 20 fő részére biztosít remek, kíváncsiskodó szemek elől elzárt helyszínt kisebb csoportok részére. A leggyakrabban egy nagy, körbeülhető asztallal szoktuk berendezni, de természetesen ez az Önök igényei szerint módosítható. A helység közvetlen kapcsolatban áll konyhánkkal, így lehetőség van privát pincér szolgáltatásunk igénybe vételére is.

 

A Medves Hotel tökéletes, diszkrét és vadregényes rendezvényhelyszínt biztosít szinte bármilyen típusú esemény számára.

A vendéglátás terén fel vagyunk készülve arra, hogy akár kis-, akár jelentős létszámú csoportok, események részére biztosítsunk rendezvény helyszínt.

 

Csoportok étkezése

Akár céges rendezvényről, akár családi összejövetelekről vagy esküvőről legyen is szó, a Medvesben széleskörű, rugalmas rendezvényszervezési lehetőségekkel várjuk, hogy elképzeléseiket megvalósíthassuk. Választhatják a klasszikus pincéri felszolgálást, lehetőségük van büfé jellegű svédasztalos étkezések igénybevételére, de ha kívánják, akkor szabadtéri nyársalásra is mód nyílhat. Mind éttermünkben, mind különtermeinkben az Önöknek leginkább megfelelő asztal elrendezéssel és személyzettel állunk rendelkezésre. Igény esetén szabadtéren is megszervezzük rendezvényéhez kapcsolódó étkezést.

Rendezvényük, osztálykirándulásuk megszervezésekor szabadon válogathat külön termeink közül, ám kérésükre a konferencia termeinkben is tudjuk biztosítani a csoport színvonalas vendéglátását. Válogassanak menü ajánlataink közül, vagy álmodjanak meg teljesen egyedi, az elképzeléseiknek leginkább megfelelő menüsorokat. Felkészülve várjuk vegetáriánus vagy bármilyen egyéb speciális diétára vonatkozó kéréseit.

Business ebéd

E speciális étkezési forma esetén nem kell az előadásokat, közös eseményeket hosszabb étkezési szünetekkel megtörni. Business ebéd, vacsora esetén a konferencia termek közelében állítunk fel egy közös asztalt, melyről mindenki szabadon válogathat a snack jellegű ételek és italok közül. Ez tehát nem jelent a klasszikus értelemben vett leülős, meleg ételekből álló ebédet, ellenben gyorsan lebonyolítható étkezések lehetőségét nyújtja igen kedvező árakon.

Büféasztal, catering

Konferenciák, előadások, összejövetelek szüneteiben büféasztal igénybevételére van lehetőségük. Kizárólag az Önök választásán múlik, hogy a büfé asztalra mi kerüljön felszolgálásra. A választási paletta a legegyszerűbb kávé, ásványvíz kombinációtól a business ebédig, azaz egy komplett étkezésig terjedhet. A büfé asztal mellé kérésre állandó személyzetet is biztosítunk a kiszolgálás kényelmesebbé tétele érdekében.

Minden rendezvényt teljesen egyedi módon, az Önök elképzeléseinek leginkább megfelelő módon szervezünk meg. Ebből fakadóan árajánlatot is minden kedves vendégünk számára egyénileg, személyre szabva készítünk el.

 

Kérjen ajánlatot IDE kattintva!

Kíváncsi menüsorainkra?

Panziós menüsorunk megtekintéséhez kattintson IDE!

Gyermekcsoportjaink számára készített menüsorunkat ITT találja!