Hívjon minket: +36-32/898-016
3100 Salgótarján, Medvesi u. 9. Térkép:
E-mail címünk: foglalas@medveshotel.hu

MEDVES HOTEL - VENDÉGLÁTÁS, RENDEZVÉNYSZERVEZÉS MEGOLDÁS KÖZPONTÚAN

Éttermünk széles körű éttermi, vendéglátási kínálattal várja Önt. Akár utazási, üdülési célból érkezik hozzánk, akár rendezvényét szeretné igényesen lebonyolítani, a Medves Hotelben megteheti mindezt. Konyhánk házias ízekkel, éttermünk barátságos kiszolgálással tesz meg mindent azért, hogy Ön kellemes napokat tölthessen a nálunk.

Étterem

Minden rendezvényt teljesen egyedi módon, az Ön elképzeléseinek leginkább megfelelő módon szervezünk meg. Ebből fakadóan árajánlatot is minden kedves vendégünk számára egyénileg, személyre szabva készítünk el.

A Medves Hotelben az Ön igényei alapján többféle vendéglátásra alkalmas helyszínt tudunk ajánlani. Azt, hogy az Ön programjainak, étkezéseinek mi biztosítaná a legmegfelelőbb helyszínt, azt kizárólag az Ön igényei, elképzelései határozzák meg.

A’LA CARTE ÉTTEREM

A helységben akár 120 fő számára is helyet tudunk biztosítani, akár étlapról kíván étkezni, akár rendezvényt kíván lebonyolítani. A helységben a létszámtól és az Ön elképzeléseitől függően többféle asztal elrendezést is tudunk biztosítani.

DSC_7093

Étlapunk széles körben kínálja a palóc étel specialitásokat, séfünk igazi házias ízekkel várja Önt. A felszolgált ételekhez finom borokat, pálinkákat, üdítőket tudunk ajánlani. Ha az étlapunkon nem találja kedvenc ételét, s van hozzá alapanyagunk, akkor azt azonnal elkészítjük Önnek.

Éttermünk reggel 8 és este 10 óra között áll az Ön rendelkezésére. Rendezvények esetében a nyitva tartás egyéni megbeszélés alapján kerül meghatározásra.

NAGY KÜLÖN TEREM

Helységünk akár 100 fő számára is helyet tudunk biztosítani. Egy nagy terem, mely esetében szárnyalhat a képzelete, hogy milyen rendezvényt szeretne lebonyolítani benne. Berendezhetjük asztalokkal, székekkel, de hagyhatjuk üresen is, hogy Önnek legyen helye lebonyolítani bármit. A külön teremhez tartozik egy nagy alapterületű terasz is, mely kulturált körülményeket biztosít a dohányzáshoz is.

Étterem2

Önnek csupán kitalálnia kell, a megvalósítás már a Medves dolga!

KIS KÜLÖN TEREM

Egy diszkrét helység, mely maximum 20 fő részére biztosít remek, kíváncsiskodó szemek elől elzárt helyszínt kisebb csoportok részére. A leggyakrabban egy nagy, körbeülhető asztallal szoktuk berendezni, de természetesen ez az Ön igényei szerint módosítható. A helység közvetlen kapcsolatban áll konyhánkkal, így lehetőség van privát pincér szolgáltatásunk igénybe vételére is.

DSC_7112

Kérdése van? Írjon nekünk IDE kattintva, örömmel válaszolunk levelére! >>>

A Medves Hangulatszálló tökéletes, diszkrét és vadregényes rendezvény helyszínt biztosít szinte bármilyen típusú rendezvény, esemény számára. A vendéglátás terén fel vagyunk készülve arra, hogy akár kis-, akár jelentős létszámú csoportok, események részére biztosítsunk rendezvény helyszínt.

10645057_723017584459824_2083784865401947767_n

CSOPORTOK ÉTKEZÉSE

Akár céges rendezvényről, akár családi összejövetelekről legyen is szó, a Medvesben széleskörű, rugalmas rendezvényszervezési lehetőségekkel várjuk, hogy elképzeléseit megvalósíthassuk. Választhatja a klasszikus pincéri felszolgálást, lehetősége van büfé jellegű svédasztalos étkezések igénybevételére, da ha kívánja, akkor szabadtéri főzésre is mód nyílhat. Mind éttermünkben, mind különtermeinkben az Önnek leginkább megfelelő asztal elrendezéssel és személyzettel állunk rendelkezésére. Igény esetén szabadtéren is megszervezzük rendezvényéhez kapcsolódó étkezését.

DSC_7080

Rendezvénye megszervezésekor szabadon válogathat külön termeink közül, ám kérésre a konferencia termeinkben is tudjuk biztosítani a csoport színvonalas vendéglátását. Válogasson menü ajánlataink közül, vagy álmodjon meg teljesen egyedi, az elképzeléseinek leginkább megfelelő menüsorokat. Felkészülve várjuk vegetáriánus vagy bármilyen egyéb speciális diétára vonatkozó kéréseit.

BUSINESS EBÉD

E speciális étkezési forma esetén nem kell az előadásokat, közös eseményeket hosszabb étkezési szünetekkel megtörni. Business ebéd, vacsora esetén a konferencia termek közelében állítunk fel egy közös asztalt, melyről mindenki szabadon válogathat a snack jellegű ételek és italok közül. Ez tehát nem jelent a klasszikus értelemben vett leülős, meleg ételekből álló ebédet, ellenben gyorsan lebonyolítható étkezések lehetőségét nyújtja igen kedvező árakon. DSC_6184

BÜFÉ ASZTAL, CATERING

Konferenciák, előadások, összejövetelek szüneteiben büfé asztal igénybe vételére minden további nélkül van lehetősége. Kizárólag az Ön választásán múlik, hogy a büfé asztalra mi kerüljön felszolgálásra. A választási paletta a legegyszerűbb kávé, ásványvíz kombinációtól a business ebédig, azaz egy komplett étkezésig terjedhet. A büfé asztal mellé kérésre állandó személyzetet is biztosítunk a kiszolgálás kényelmesebbé tétele érdekében.

További kérdések esetén vegye fel velünk a kapcsolatot IDE kattintva! Minden üzenetre örömmel válaszolunk! >>>

Minden rendezvényt teljesen egyedi módon, az Ön elképzeléseinek leginkább megfelelő módon szervezünk meg. Ebből fakadóan árajánlatot is minden kedves vendégünk számára egyénileg, személyre szabva készítünk el. Személyre szabott, egyedi ajánlatunkat kérheti IDE kattintva! >>>