Hívjon minket: +36-32/898-016
3100 Salgótarján, Medvesi u. 9. Térkép:
E-mail címünk: foglalas@medveshotel.hu

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

ÁRAK

 

Árak tekintetében minden esetben a Medves Hotel honlapján (medveshotel.hu) aktuális dátumkor szereplő árak az érvényesek. A Medves Hotel törekszik arra, hogy minden internetes vagy nyomtatott megjelenési helyen árait folyamatosan aktualizálja. Az esetleges ár eltérések esetén a Medves Hotel honlapján szereplő árak az irányadóak. Amennyiben a megrendelést követően következik be árváltozás, úgy a megrendelésben szereplő árak az irányadóakA szobaárak minden esetben félpanziós ellátással együtt értendők. Félpanziós (vagy teljes panziós) ellátás nélkül szállás nem foglalható. Szállodai szobák esetében a szállásár tartalmazza a szolgáltatások használatát. Szolgáltatás használat nélkül szállás nem foglalható. Üdülőházak esetében az ár nem tartalmazza a szolgáltatások használatát, azok az árlistában szereplő áron vehetők igénybe.

 

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

 

Minden vendégünknek lehetősége van korlátlan számban ingyenesen árajánlatot kérnie. Az árajánlat kérés semmilyen kötelezettséggel nem jár a szolgáltatás igénybevételére vonatkozóan. A Medves Hotel részéről az árajánlat adása nem jár kötelezettséggel az ajánlatban szereplő szolgáltatás biztosítására. Az árajánlatban szereplő árak, feltételek tájékoztató jellegűek, azok a visszaigazolás során válnak kötelező jellegűvé.

 

MEGRENDELÉS

 

A Medves Hotel megrendelést csak írásban (e-mail, fax, levél) fogad el. A megrendelés alapján minden esetben írásbeli visszaigazolás készül. A visszaigazolás csak az abban szereplő foglaló összegének a Medves Hotelhez való tényleges eljutását követően válik véglegesséA megrendelés és a visszaigazolás együttesen a Vendégeink és a Medves Hotel közötti szerződéses jogviszonyt teremt. A visszaigazolásban szereplő árak, feltételek a Medves Hotel számára kötelező érvényűek, azoktól csak közös megegyezés alapján térhet el. A Medves Hotel részéről történő visszaigazolástól való eltérés esetén Vendégeink valós anyagi érdeksérelemének fennállása esetén kártérítésre jogosultak. A kártérítés összege nem lehet magasabb, mint a visszaigazolásban szereplő csomagár 50%-a.

A megrendeléssel vendégeink elfogadják a Medves Hotel szolgáltatás csomagjának összetételét, árát, minőségét, elfogadják, hogy a szálloda **-os, míg az üdülőházak „A”kategóriájú ifjúsági szállás színvonalat nyújtják, s tudomásul veszik, hogy minőségi panasszal csak abban az esetben élhetnek, ha a Medves Hotel a jogszabályban előírt osztályba sorolási feltételeknek nem felel megA megrendeléstől elállni nem, csak módosítani lehet.

 

MÓDOSÍTÁS

 

A megrendelés nem mondható vissza, viszont az abban szereplő érkezési és távozási dátumok az érkezést megelőző 2. napig (10 foglalt szoba felett 5. napig) módosíthatóak. A befizetett foglaló visszatérítésére semmilyen esetben nincs lehetőség. Vendégeinknek azonban lehetőségük van arra, hogy egy éven belül, egy módosított időpontban megrendelésük érvényesítése érdekében ezt az összeget felhasználják. Meg nem jelenés (no show) vagy megjelenés utáni távozás esetén kötbérként a visszaigazolásban szereplő csomagár 50%-a fizetendő. Ha befizetett foglaló nem nyújt fedezetet ezen összegre, úgy a Medves Hotel a különbözetről számlát állít ki, melyet vendégeink megfizetni kötelesek.

 

GYERMEK(EK)KEL ÉRKEZŐK SZÁMÁRA

 

0 – 3 éves korú gyermek részére ingyenes szállást biztosítunk, étkezés és ágy biztosítása nélkül. Csecsemők részére kiságy és etetőszék térítés mentesen, előzetes jelzést követően igénybe vehető. 3 – 14 éves korú gyermekek részére a Medves Hotel kedvezményes áron gyermek adagokat szolgál fel. A gyermekek további ellátását és kényelmét szolgáló eszközökre (kiságy, gyermekkád, bili, stb.) való igényt előzetes bejelentés alapján a Medves Hotel ingyenesen elégít ki.

 

GAZDIKNAK

 

Kisállat ingyenesen behozható, de étkezést számukra a vendégnek (gazdinak) kell biztosítania. A kisállat a közös vendég terekbe pl: uszoda, tornaterem, szauna, drink bár, stb. nem hozható be. A kisállat szállodában történő tartózkodása idején a vonatkozó előírásokat pl: szájkosár kérjük betartani. A kisállat által okozott anyagi kárért, balesetért az állat gazdája anyagi és erkölcsi felelősséggel tartozik.

FELELŐSSÉG

 

A Medves Hotel éttermi és szállodai szolgáltatásait minden vendégünk saját felelősségére veszi igénybe. Az itt tartózkodás ideje alatt az esetlegesen bekövetkezett balesetekért, sérülésekért a szálloda felelősséget nem vállal, azokért kártérítési igénnyel fellépni nem lehet. Az esetlegesen észlelt baleset veszélyes helyzetekről az észlelő haladéktalanul köteles értesíteni a szálloda személyzetét.

A Medves Hotel minden létesítménye csak a vonatkozó házirendek, szabályok betartásával lehetséges. A szállodába való bejelentkezés egyben nyilatkozatot jelent arra, hogy a bejelentkező a házirendet, szolgáltatásokat megismerte, megértette, azokat magára nézve kötelezőnek ismeri el. A szállodai szolgáltatások megrendelése, igénybevétele egyben a részvételi feltételek elfogadását jelenti.

 

ADATKEZELÉS

 

Elektronikus ajánlatkérésével, megrendelésével a küldő automatikusan bekerül adatbázisunkba. Kérésre természetesen az adatokat azonnal töröljük.

Ajánlatkérésének, megrendelésének elküldésével (az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényvonatkozó pontjainak megfelelően) minden vendégünk egyértelmű és előzetes hozzájárulását adja, hogy a Medves Hotel elektronikus hirdetést küldjön részére. Ezen hozzájárulás ingyenesen és azonnali hatállyal írásban felmondható.

Foglalásának megtételével, elküldésével Ön nyilatkozatot tesz arról, hogy a részvételi feltételekben foglaltakat megismerte, megértette, s azokat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Elfogadja és tudomásul veszi, hogy a részvételi feltételek elfogadása Ön és a Medves Hotel között szerződéses jogviszonyt teremt, melyre a PTK. vonatkozó rendelkezései az irányadóak.

Medves Hotel

MEDVES DÓCZI HOST KFT.

3109 SALGÓTARJÁN, MEDVESI ÚT 9.

32/898-016