Hívjon minket: +36-32/898-016
3100 Salgótarján, Medvesi u. 9. Térkép:
E-mail címünk: foglalas@medveshotel.hu

SOS mentőcsomag SZÉP-kártya felhasználóknak

 

Ne hagyja veszni a SZÉP- kártyáján lévő összeget! Már csak május 31-ig használhatja fel, amit 2016-ban utaltak Önnek!

Ön is SZÉP- kártyára kapja fizetése egy részét, ám eddig nem foglalkozott a felhasználásával? Nincs már túl sok ideje, ugyanis május 31-ével elveszíti az ott gyűjtögetett összeget! A legtöbb szálláshely már teljesen tele van a nyári szezonra, így nehezen talál olyan helyet, ahol fel tudná használni?

Mi segítünk Önnek! Foglalja le és fizesse ki szállásárát most, a határidő letelte előtt, a felhasználás idejét pedig ráér később eldönteni! Idén bármikor dönthet úgy – szabad helyeink függvényében és a kiemelt ünnepek kivételével – hogy felhasználja kifizetett pihenését!

 

 

Miért jár jól, ha a Medvest választja?

 • egy gyönyörű erdei tisztás közepén töltheti pihenését, ahonnan rengeteg kirándulási, túrázási lehetősége van közvetlen közelünkben, de egy kicsit több utazással akár a környező gyógyfürdőkbe is ellátogathat
 • szállodán belül is rengeteg lehetősége van a kikapcsolódásra: finn szauna, jakuzzi, a nyári időszakban üzemelő sportuszoda, tornaterem, szabadtéri sportpályák, biliárd és csocsóasztal, hangulatos Retró szoba és drink bár áll kedves vendégeink rendelkezésére
 • a szállás árunk félpanziót tartalmaz, ami svédasztalos reggeliből és kétfogásos, tájjellegű menü vacsorából áll, de lehetőség van SZÉP- kártyával teljes panziós ellátást is igényelni, ami háromfogásos menü. Igény esetén szívesen készítünk Önöknek hideg ebéd csomagot is, amennyiben a programjuk miatt nem szeretnének ebédre visszajönni
 • nem kell most döntenie semmiről, rugalmas személyzetünkkel ráér Önnek megfelelő időpontot egyeztetni az év végéig bármikor, így lesz egy olyan befizetett pihenése, ami már nem kerül Önnek semmibe, és akkor használja ki, amikor csak szeretné!

 

Jelentkezzen most, a határidő lejárta előtt, és vegye igénybe pihenését, amikor szeretné!
Vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb! >>>

 

Mit nyújt Önnek a Medves?

Vendégeink kényelmét 2 illetve 4 ágyas, fürdőszobás, televízióval felszerelt szobákban tudjuk biztosítani. A kényelmes, hangulatos szobákban való szálláson kívül ízletes ételeket kínálunk vendégeinknek. Szállásárunk a félpanziót tartalmazza, de ezen felül ebédelési lehetőség is van nálunk. Megkóstolhatják az ínycsiklandozó palóc íz világot!

Ezen felül rossz idő esetén sem unatkoznak nálunk, ugyanis házon belül is változatos kikapcsolódási lehetőségeket kínálunk: vendégeink ingyenesen használhatják finn szaunánkat, jakuzzinkat, május 1-szeptember 30-ig sportuszodánkat, tornatermünket, biliárd és csocsóasztalunkat!

 

Kényelmes szobák

Múltidéző Retró szoba

Relaxációs finn szauna

Tornaterem sportoláshoz

Sportuszoda máj.1-szept.30-ig

Biliárd és csocsó

Hangulatos jakuzzi

Ízletes, tájjelegű ételek

Felújított drink bár

 

A SOS mentőcsomag SZÉP – kártya felhasználóknak csomagunk ára

9.700 Ft/fő/éj,

(szállásár: 6.000 Ft, reggeli 1.200 Ft, vacsora 2.500 Ft)

mely során mindezekben része lehet:

 • kényelmes szállás 2 vagy 4 ágyas, fürdőszobás szobákban
 • ízletes félpanziós ellátás svédasztalos reggelivel és kétfogásos, tájjelegű menü vacsorával*
 • szolgáltatásaink ingyenes használata (tornaterem, konferencia termek, biliárd szoba, Retro szoba, május 1 – szeptember 30 között sportuszoda)
 • hangulatos erdei légkör
 • változatos kirándulási lehetőségek
 • izgalmas látnivalók
 • segítség a programok megszervezésében

Érdekel a SZÉP – kártya mentőcsomag, szeretném megismerni egyedi ajánlatukat! Kattintson ide >>>

 

* Lehetőségük van ebédet is igényelni, ez kétfogásos menüből áll, és ára pedig 2.800 Ft/fő.

 

Nálunk nem marad élmények nélkül!

Nemcsak a szállodánkban, hanem mesés erdei környezetünkben is felejthetetlen élményekben lehet része!

Bebarangolhatja hangulatos középköri várainkat, felfedezheti a misztikus Boszorkány-követ, kihívásokkal teli erdei kirándulásokon vehet részt, vagy izgalmas éjszakai sétát tehet Európa legnagyobb bazaltfennsíkján.

Mindezekhez részletest útbaigazítást adunk Önnek!

 

Ne hagyja veszni fizetése egy részét!

Néhány hete maradt csupán, hogy az eddig még nem fel nem használt, a Széchenyi Pihenőkártyájára 2016-ben utalt összeget elköltse. Május 31-e után ugyanis, az el nem költött pénzt a kártyakibocsátó bankok visszautalják a munkáltatónak. Miért hagyná veszni, amit egyszer már megkapott?

Nem tudja pontosan, mennyi pénz van a SZÉP-kártyáján? A kártyakibocsátó bank oldalán könnyen és gyorsan lekérdezheti, pihenőkártyájáról mikor, kinek a részére, mennyi pénzt utalt vagy fizetett ki. Azt is innen tudhatja meg, van-e még 2016-ös feltöltése.

Nem szeretné Ön felhasználni a keret összegét?

Lefoglalt szálláshelyét bárkinek elajándékozhatja, így akár ballagási ajándékként, nászajándékként, születésnapi, névnapi ajándékként is felhasználhatja!

Most lett nyugdíjas egy hozzátartozója? Lepje meg feltöltő pihenéssel!

Kérés esetén névre szóló, kinyomtatható ajándékkártyát is készítünk Önnek, hogy semmi más dolga ne legyen, mint átnyújtani az ajándékkártyát!

 

 

Jelentkezzen a határidő letelte előtt, foglalja le szálláshelyét, és döntsön később a felhasználásról! Minden egyébben segítünk Önnek! Kattintson ide a jelentkezéshez! >>>