Hívjon minket: +36-32/898-016
3100 Salgótarján, Medvesi u. 9. Térkép:
E-mail címünk: foglalas@medveshotel.hu

A Medves Hotel széles szolgáltatási palettával várja Önt. Élvezheti ezen szolgáltatások nyújtotta kényeztetést, ha nálunk tölti el idejét. Ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásaink közé tartoznak az alábbiak:

FEDETT SPORTUSZODA

Uszodánk 12×9 méter méretű, így valódi úszásra, valós sport tevékenységre is alkalmas. Mélysége 120 cm, ami pont az a mélység, mely az úszók testmozgását nem korlátozza, ám lehetőséget teremt már az iskoláskorú gyermekek számára is a veszélytelen pancsolásra. A medence forrásvízzel kerül feltöltésre, melyet 20-25 fok hőmérsékletűre fűtünk. Uszodánk a nyári időszakban, május 1 és szeptember 30 között várja kedves vendégeinket. Szállóvendégeink a medencét is, mint minden más szolgáltatásunkat ingyenesen vehetik igénybe.

DSC_5575

TORNATEREM

Tornacsarnokunkban 16,5×12 m méretű, sportborítással ellátott küzdőtér áll a játékosok részére. A teremben 2,5 m magasságban felszerelt kosárlabda palánk, kézilabda kapu, kisméretű futball kapu, bordásfalak kerültek elhelyezésre. Lehetőség van továbbá tollaslabda és röplabdaháló kifeszítésére, ping-pong asztal felállítására is. Tornatermünk szolgáltatásaink zöméhez hasonlóan ingyenesen áll az Ön rendelkezésére.

DSC_5535

SPORTPÁLYÁK

Az ifjúsági tábor hatalmas bükkfáinak árnyékában, a Medves-fennsík peremén aszfaltos sportpályánk várja mozogni vágyó vendégeinket. A pálya teljes méretű, szabványos kézilabda és kosárlabda pályaként használható, melyen kézilabda kapuk és felfestés található. További lehetőségként a pályán keresztben 3×2 db street ball kosárlabda palánk nyújt kispályás kosárlabdázási lehetőséget kínál.

Salakos sportpályáinkból 2 db áll vendégeink rendelkezésére. Ezek mindegyike kézilabda pálya méretű, s kapuk is elhelyezhetőek rajtuk. A Salgói vár panorámájában gyönyörködve a pályák sokféle sport űzésére nyújtanak remek terepet. Sportpályáink ingyenesen állnak szállóvendégeink rendelkezésére.

Edzőtáborozóknak szóló egyedi ajánlatunkról bővebben itt olvashat! >>>

BILIÁRD TEREM

A biliárd játékot kedvelők külön helységben vehetik igénybe e remek időtöltést. Az asztal a drink bár közelében van, így akár frissítők fogyasztása mellett is élvezheti a játék örömét. A játékot szállóvendégeink ingyenesen, napi 24 órában vehetik igénybe. Ezen kívül itt található népszerű csocsó asztalunk is!

biliárd

FINN SZAUNA

Szaunánk a klasszikus finn típusú szaunázás élményét nyújtja. Száraz hőmérséklete akár 90 fokra is emelhető, de lehetőséget nyújt az alacsonyabb hőfokú nedves szaunázásra is. Szaunánkban akár 10 fő is élvezheti egyszerre az izzadás élményét, így ez akár valódi közösségi élmény is lehet.

Szaunánk éjjel nappal az Ön rendelkezésére áll, kérésre különböző aromás feltöltéseket is készítünk az Ön számára. A szauna a többi szolgáltatásunkhoz hasonlóan szállóvendégeink számára ingyenesen áll rendelkezésre.

A szaunát 18 év alattiak nem használhatják. DIÁKcsoportok esetében az ár nem tartalmazza a szauna használatát. 

Bármilyen kérdés esetén küldje el nekünk üzenetét IDE kattintva!

Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásaink

MASSZÁZS

Jó Közérzet Stúdiónkban számos gyógy- és jó közérzetet biztosító masszázs szolgáltatás vehető igénybe előre egyeztetett időpontban. Akár csak fáradt tagjait kívánja újra energiával feltölteni, akár tényleges orvosi problémájára szeretne megoldást találni, a Medvesben jó helyen jár.

Masszázsainkon túl különböző természetgyógyászati- és ezoterikus jellegű kezeléseket is igénybe vehet. Mindez roppant kedvező árakon áll az Ön rendelkezésére.

JACUZZI

DSC_5540

A 3 férőhelyes jacuzzinkat elsősorban párok számára ajánljuk, akik élvezhetik többféle hangulatfénnyel  igénybe vehető szolgáltatását. Felhőtlen kikapcsolódást és feltöltődést kínál Ön és párja számára is.

Bármilyen kérdés esetén küldje el nekünk üzenetét IDE kattintva!

A Medves Hangulatszálló számos testmozgást, aktív kikapcsolódást biztosító program lehetőséget nyújt Önnek. Egyedi, hangulatos stílusban biztosítjuk mindezt az élmény funkciót.

A tekepálya sajnos jelenleg üzemen kívül van. Szíves megértésüket kérjük!