Hívjon minket: +36-20/221-3696
3100 Salgótarján, Medvesi u. 9. Térkép:
E-mail címünk: medveshotel2015@gmail.com

A Medves Hotel széles szolgáltatási palettával várja Önöket. Ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásaink közé tartoznak az alábbiak:

Fedett sportuszoda

Uszodánk 12×9 méter méretű, így valódi úszásra, valós sport tevékenységre is alkalmas. Mélysége 120 cm, ami pont az a mélység, mely az úszók testmozgását nem korlátozza, ám lehetőséget teremt már az iskoláskorú gyermekek számára is a veszélytelen pancsolásra. A medence forrásvízzel kerül feltöltésre, melyet 20-25 fok hőmérsékletűre fűtünk. Uszodánk a nyári időszakban, május 1. és szeptember 30. között várja kedves vendégeinket.

Tornaterem

Tornacsarnokunkban 16,5×12 m méretű, sportborítással ellátott küzdőtér áll a játékosok részére. A teremben 2,5 m magasságban felszerelt kosárlabda palánk, kézilabda kapu, kisméretű futball kapu, bordásfalak kerültek elhelyezésre. Lehetőség van továbbá tollaslabda és röplabdaháló kifeszítésére, ping-pong asztal felállítására is.

Sportpályák

Az ifjúsági tábor hatalmas bükkfáinak árnyékában, a Medves-fennsík peremén aszfaltos sportpályánk várja mozogni vágyó vendégeinket. A pálya teljes méretű, szabványos kézilabda és kosárlabda pályaként használható, melyen kézilabda kapuk és felfestés található. További lehetőségként a pályán keresztben 3×2 db street ballkosárlabda palánk nyújt kispályás kosárlabdázási lehetőséget kínál.
Salakos sportpályáinkból 2 db áll vendégeink rendelkezésére. Ezek mindegyike kézilabda pálya méretű, s kapuk is elhelyezhetőek rajtuk. A Salgói vár panorámájában gyönyörködve a pályák sokféle sport űzésére nyújtanak remek terepet.

Biliárd terem

A biliárd játékot kedvelők külön helységben vehetik igénybe e remek időtöltést. Az asztal a drink bár közelében van, így akár frissítők fogyasztása mellett is élvezheti a játék örömét. A játékot szállóvendégeink ingyenesen, napi 24 órában vehetik igénybe. Ezen kívül itt található népszerű csocsó asztalunk is!

Finn szauna

Szaunánk a klasszikus finn típusú szaunázás élményét nyújtja. Száraz hőmérséklete akár 90 fokra is emelhető, de lehetőséget nyújt az alacsonyabb hőfokú nedves szaunázásra is. Szaunánkban akár 10 fő is élvezheti egyszerre az izzadás élményét, így ez akár valódi közösségi élmény is lehet.
Szaunánk éjjel nappal az Ön rendelkezésére áll, kérésre különböző aromás feltöltéseket is készítünk az Ön számára.

Szolgáltatásinkról készült galériánk megtekintéséhez kattintson IDE!