Hívjon minket: +36-20/221-3696
3100 Salgótarján, Medvesi u. 9. Térkép:
E-mail címünk: medveshotel2015@gmail.com

Varázslatos erdei esküvő a Medvesben

Kedves Jegyespár!

Gratulálunk Nektek életetek legnagyobb döntéséhez!

Elhatároztátok, hogy összekötitek az életeteket és a hátralévő éveket egymás társaként töltitek, de még rengeteg elintéznivaló áll előttetek addig a bizonyos nagy napig.

Meg kell találnotok a tökéletes helyszínt, kiválasztani a menüt, a dekorációt, a virágokat, a zenét, meghívókat tervezni, nászutat szervezni, számtalan feladat, amely során bizony elkél a segítség.

Kedves Menyasszony! Megtaláltuk számodra a tökéletes helyszínt, ami eszméletlenül romantikus, Magyarország legvadregényesebb táján, varázslatos erdei környezetben helyezkedik el.

A Medves Hotel Nógrád megye északi részén, Salgóbányán, Budapestről egy órányi távolságra található, így kiváló helyszínt biztosít azok számára, akik e jeles napon el szeretnének szakadni a nagyváros beton dzsungeléből, s lagzijukat egy igazán vadregényes, romantikus helyen szeretnék megünnepelni.

A Medves Hotel remek helyszín a különböző településekről származók számára is, hiszen nem kell a családoknak összevesznie azon, hogy a násznép melyikükhöz vonuljon. Találkozhatnak félúton, s így mindkét anyósnak igaza lehet.

Kedves Vőlegény! Kíméld meg menyasszonyod a szervezés fáradalmaitól és bízd egy olyan csapatra, akik már számtalan menyasszony nagy napját tették felejthetetlenné az elmúlt években. Hotelünkben többféle étterem, rendezvényterem és különterem áll az ifjú pár és vendégei rendelkezésére, így a vendégek száma és az a házasulók álmai alapján rugalmasan tudunk mindenféle igényt kielégíteni.

Tényleg! Lehet extrém, lehet különleges, lehet pihent, amit elképzeltetek, a Medves mindent megtesz az ötleteitekből valóság legyen.
A ceremónia lebonyolítható a szállodánk parkjában, hatalmas fenyőfák árnyékában, egy esküvői sátor alatt. (Rossz időben valamelyik rendezvény termünkben.) Ez esetben az anyakönyvvezetővel vagy a pappal Nektek kell egyeztetnetek. Természetesen az elérhetőségeiket biztosítjuk a Számotokra. Választhatjátok a szállodától 100 méterre található hangulatos kis hegyi templomot, mely alap esetben nem üzemel, de Számotokra megnyithatja kapuit. Mindezeken túl rendelkezésetekre áll akár a salgótarjáni, akár a somoskőújfalui házasságkötő terem is.

A Medves Hotel nemcsak egy helyszín az esküvőhöz, hanem ennél sokkal több: segítünk kitalálni a legtökéletesebb menüsort, biztosítjuk az italkínálatot, szükség esetén segítünk dekoratőrt, fotóst, videóst találni. Esküvői tájékoztatónkhoz kattintson IDE!

Az elmúlt években rengeteg zenésszel együttműködtünk, akiket szívesen ajánlunk, és ha tökéletes fotózási helyszínre van szükségetek, szívesen adunk ötleteket csodálatos környékünkről.

A megfáradt vendégeknek nem kell autóba ülniük, hanem megszállhatnak szállodánkban, akár egy 120 fős násznépet is el tudunk szállásolni.

Bármilyen megoldandó problémánál számíthattok ránk, hiszen évek óta rendezünk esküvőket, értünk hozzá. Egy általános esküvői forgatókönyv például ILYEN!

Tudjuk, hogy számotokra különleges ez a nap és egész lelkes csapatunk azon dolgozik majd, hogy még különlegesebbé tegyük!

Frissen felújított éttermünkben nem csak a látvány hangulatos, hanem az ízek is mesések. Gyakorlott konyhánk az esküvői menük specialistája: profi csapat, szakszerű felszolgálás és ízletes ételek várják a násznépet.

Hogy segítsünk Nektek a választásban, készítettünk néhány menüjavaslatot, melyet részletesebben olvashattok ITT! A menüsorok egyes ételeit kicserélhetitek egy másik menüsorban szereplő ételekkel, ha Nektek úgy szimpatikusabb, de természetesen kérésetekre szívesen készítünk egyedi menüsort is.

Mit lehet otthonról behozni?

Házi pálinkát és házi bort nyugodtan behozhattok magatokkal a jó hangulat fokozása érdekében. Ezen felül házi süteményeket is, a felszolgálásukról, szervírozásról mi gondoskodunk!

A rengeteg készülődés képekben ITT megtekinthető!

 
Varázslatos erdei esküvő
 

 

Esküvői menü: 12.000 Ft/fő

         Felszolgálási díj, terembérlet,
                 dugódíj NINCS!


Kedvezményes szállásár: 6.000 Ft/fő

kényelmes 2 vagy 4 ágyas, fürdőszobás szobákban


Étkezési lehetőség: 
♦ ízletes svédasztalos reggeli: 1.600 Ft
♦ tájjelegű panziós ebéd és vacsora: 2.900 Ft és 2.650 Ft


 amit még kínálunk:

♦ csodálatos fotózási helyszínek a környéken
♦ hangulatos erdei légkör
♦ segítség az esküvő szervezésében


Kérjen ajánlatot ITT!

 

+ 1 AJÁNDÉK A MEDVESTŐL:
Nászutas lakosztály az ifjú párnak INGYENESEN!

 

Esküvői galériánkhoz kattintson IDE!